Eu, cuvintele şi Dumnezeu...
Autor: Crina  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de metanoia86 in 27/10/2008
    12345678910 0/10 X
Eu, cuvintele şi Dumnezeu...
    Azi vreau să-Ţi scriu, azi vreau să-mi vărs cuvintele inaintea Ta, să le arunc, pentru că nu mai pot să le ţin... e prea mult pentru mine. E ceaţă şi e frig şi nişte oameni se uită la mine şi mă întreabă cât e ceasul ..nu le răspund, pentru că vreau să Îţi scriu, vreau să-mi plâng cuvintele, căci doar aşa mă pot vindeca din nou...e târziu ...oare cât e ceasul? Oare mai am timp? Vreau să-Ţi scriu. Am nevoie de o gură de aer curat. M-am săturat de îmbâcseala din mintea mea. E  aglomerat...şi miroase a uscat, a închis şi a ploaie de toamnă târzie, a umbre plictisite..a cugetari nerostite, a cuvinte nescrise. Imi era dor de Tine, atat de dor,îmi era dor sa Te imbratisez si sa nu mi mai pese cat e ceasul...sa adorm in bratele Tale ca un copil cuminte care se bucura de mainile care stiu sa-L mangaie, de ochii care stiu sa-i zambeasaca.Vreau sa-Ţi scriu si să-ţi spun că am uitat cum e sa ma odihnesc la umbra aripilor Tale si de aceea vreau sa citesti...citeste, pentru ca nu am curaj sa rostesc. Vreau doar sa tac si sa scriu.asculta cum plang cuvintele mele. 

      Si e tarziu. E atat de tarziu...Ma dor mainile si ochii...Mi-ai spus sa-mi atintesc privirea la Tine. Iti amintesti? Mi-ai spus sa nu ma uit la valuri,ci la Tine...Mi ai spus sa arunc hainele vechi si sa mi pun haina noua si curata pe care mi-ai oferit o cadou, si sa mi pun inelul...dar nu le mai gasesc...pentru ca imi placea atat de mult haina mea cea veche. Ştii, si lor le placea. M-am incapatanat sa o pastrez.Aceea pe care mi ai oferit o Tu o iau doar, uneori, poate duminica. Stii, nu vreau sa o uzez. E prea frumoasa pentru mine...e pur si simplu prea frumoasa. O pastrez pentru ocazii mai speciale....si atatea cuvinte care s-au adunat! si pe care nu Ti le-am spus! Si...dar ceva ma opreste sa continui...

 

   Te uiti la mine cu dragoste si cu mila. Nu pot sa cred. Mana Ta a luat mana mea...si mi-a pus in deget inelul pe care l am pierdut ...acolo,printre cuvinte si spatii imbacsite ..nu mai stiu cand..incerc sa-Ţi explic, dar ochii Tai imi spunca nu are sens.Tu oricum stii..

"Cum sa e dau? Cum sa te las? Mi se zbate inima in Mine si tot launtrul Mi se misca de mila!....Te voi logodi cu Mine pentru totdeauna; te voi logodi cu Mine prin neprihanire, judecata si mare bunatate! Te voi logodi cu Mine !" 
ai scris f frumos
ai scris f f f frumos ...continua
Adăugat în 29/10/2008
superb intradevar
Adăugat în 31/10/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1988
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni
Eclesiastul 11:9 Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi, dar să ştii că, pentru toate acestea, te va chema Dumnezeu la judecată.